Kersenpittenzak top 5

Op zoek naar een goede kersenpittenzak? Dat komt goed uit: we hebben een top 5 voor je gemaakt. De beste kersenpittenzak is van goede kwaliteit, een betrouwbaar merk en is veilig in het gebruik. Bij Pittenkussentje vergelijken we pittenzakken bij verschillende webshops. We kijken naar de eigenschappen van de kersenpittenzak en eventuele reviews.
We maakten een top 5 zodat jij dit niet meer hoeft te doen!

Nummer 1: Kersenpittenzak van Hittepit in u-vorm

Hittepit kersenpittenzak besteDit pittenkussen is ideaal om in de nek te leggen. Het kussen vormt zich naar je lichaam en blijft goed hangen. Door de warmte van de kersenpitten kunnen de spieren in je nek gemakkelijker ontspannen. Hierdoor werkt dit kersenpittenkussen goed tegen nekklachten. Ook kun je het inzetten tegen spanningshoofdpijn of gewoon om lekker aan op te warmen.
Het pittenkussen is gevuld met kersenpitten,die van nature een isolerende werking hebben. Daardoor kunnen de pitten op een natuurlijke manier warmte voor langere tijd (meestal ongeveer een uur) warmte vasthouden. Je warmt het kussen gemakkelijk op in de magnetron. Binnen een paar minuutjes heb je dan een heerlijk warm nekkussen.
Het voordeel van deze kersenpittenzak ten opzichte van andere pittenzakken is, dat er ook lavendel in het kussen zit. Dat zorgt ervoor dat het kussen ook nog eens erg lekker ruikt als je hem opwarmt. Lavendel heeft van nature een ontspannende werking op de hersenen. Hierdoor werkt niet alleen de warmte van dit kussen ontspannend, maar ook de geur.

Je kunt de pittenzak hier kopen.

Nummer 2: Kersepitje pittenkussen classic

Pittenkussen inatura kersenpittenkussenDit kersenpittenkussen is van het merk Inatura en wordt Kersepitje genoemd. Het kussen heeft een mooie rode kleur. Dit is een groot verschil met de Hittepit kussentjes, die enkel in het wit of bruin verkrijgbaar zijn.
Verder doet de pittenzak uiteraard gewoon zijn werk: hij warmt lekker op. Het kussen is gemakkelijk in de magnetron op te warmen en blijft hierna ongeveer een uur lekker warm. Hiernaast kun je de isolerende werking van kersenpitten ook gebruiken om de pitten juist te laten verkoelen (leg het pittenkussen dan in de koelkast of vriezer). Het kussen is 100% natuurlijk. De pittenzak is gemaakt van bio katoen. Door de mooie vormgeving is dit pittenkussen ook erg leuk om cadeau te geven!

Bekijk het pittenkussen hier.

Nummer 3: ecologische pittenzak van Hittepit in u-vorm

Hittepit kussen ecologischDit kersenpittenkussen van Hittepit is, net als nummer 1, gemaakt om in de nek te leggen. Het grootste verschil is, dat deze pittenzak geen extra toegevoegde lavendelgeur heeft. Ook is deze kersenpittenzak van 100% natuurlijke materialen gemaakt. Het kussen is goed te gebruiken bij nekpijn, schouderpijn, om je aan op te warmen óf om aan af te koelen. Houd je van natuurlijke materialen, dan is elk pittenkussen uiteraard zeer geschikt. Dit kersenpittenkussen is echter 100% ecologisch, wat hem ook nog eens erg verantwoord maakt.

Het kussen is hier verkrijgbaar.

Nummer 4: langwerpige kersenpittenzak van Hittepit

Hittepit langwerpig kussenDit langwerpige pittenkussen is door zijn vorm erg goed in te zetten op allerlei lichaamsdelen. Zo blijft dit langwerpige kussen goed in je nek liggen. Ook kun je het kussen gebruiken aan je voeteneinde in bed. Of je kunt het kussen bijvoorbeeld langs je onderrug leggen. Dit kussen heeft lavendel aan de binnenkant, waardoor het kussen lekker ruikt. Sommige mensen houden namelijk niet van de kersenpittengeur die het kussen kan hebben wanneer je hem opwarmt. Deze kersenpittenzak is verkrijgbaar in het wit of bruin (de ecologische versie), met of zonder lavendel.

Koop de kersenpittenzak hier.

Nummer 5: vierkante kersenpittenzak van Hittepit

Beste pittenzak Hittepit kersenpittenDe traditionele, simpelere uitvoering van het kersenpittenkussen. Gewoon wit, vierkant en zonder extra toegevoegde geuren. Dit veel verkochte kussen van Hittepit is van goede kwaliteit en dat maakt hem zeer populair.
De vorm van het kussen is voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Zo kun je het kussen op je buik leggen als je last hebt van buikpijn. Het kussen is niet zo zwaar als een kruik en wordt ook niet te heet. Dit vierkante kussen is overigens ook verkrijgbaar met lavendelgeur en in het bruin.

Bekijk het kussen hier.

Geef een antwoord

Menu sluiten
×